Jadłospis
Zastrzegamy sobie prawo do zmian w jadłospisie.
Alergeny
- Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica orkisz, lub ich odmiany hybrydowe) oraz produkty pochodne.
 - Skorupiaki i produkty pochodne.
 - Jaja i produkty pochodne.
 - Ryby i produkty pochodne.
 - Orzeszki ziemne (orzeszki arachidowe) i produkty pochodne.
 - Soja i produkty pochodne.
 - Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
 - Orzechy, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzech pistacjowy, orzechy makadamia i produkty pochodne.
 - Seler i produkty pochodne.
 - Gorczyca i produkty pochodne.
 - Nasiona sezamu i produkty pochodne.
 - Dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniach powyżej 10 mg/kg lub 10 mg/l w przeliczeniu na SO2.
 - Łubin i produkty pochodne.
 - Mięczaki i produkty pochodne
 
Nasza kuchnia
Nasza Kuchnia



